„Uždara“ pica

  •  
  • 2.0 2 1
  •  
  • 2.0 2 1
  •  
  • 2.0 2 1
  •  
  • 2.0 2 1
  •  
  • 2.0 2 1
4 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Vanduo , 125 ml
  • Pienas , 125 ml
  • Šviežios mielės , 10 gr.
  • Cukrus , 1 a.š.
  • Druska , 1 a.š.
  • Alyvuogių aliejus , 4 v.š.
  • Miltai , 420 gr.
  • Jautienos faršas , 250 gr.
  • Svogūnas , 1 vnt.
  • Pomidorai , 2 vnt.
  • Kietas sūris , 150 gr.
  • Mocarela sūris , 125 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite pieną ir vandenį, pakaitinkite, ištirpinkite mieles ir cukrų. Supilkite aliejų, suberkite miltus, druską, padarykite elastingą tešlą ir palikite šiltoje vietoje pakilti maždaug 1 val.

  2. Apkepkite šaukšte aliejaus supjaustytą svogūną, kol suminkštės, sudėkite faršą ir kepkite, kol paruduos. Pagardinkite druska ir picos prieskoniais, leiskite šiek tiek atvėsti. Sudėkite supjaustytus pomidorus.

  3. Tešlą iškočiokite, išklokite ja skardą. Ant pusės tešlos paskleiskite įdarą (turi likti 3 cm kraštelis).

  4. Ant viršaus dėkite supjaustytą mocarelą ir tarkuotą kietą sūrį, uždenkite antrąja tešlos puse ir užspauskite kraštelius.

  5. Keliose vietose pabadykite šakute.

  6. Kepkite įkaitintoje iki 220 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 minutes, kol gražiai paruduos.

Receptą atsiuntė: Paulina

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama