Vaflių vamzdeliai

3 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
15
Ingredientai:
  • Miltai , 2 stikl.
  • Vanduo , 500 ml
  • Kiaušinis , 1 vnt.
  • Sviestas , 50 gr.
  • Cukrus , 0,5 stikl.
  • Soda , 1 žiups.
  • Druska , 1 žiups.
  • Vanilinis cukrus , 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Kambario temperatūros sviestą gerai ištrinkite su cukrumi, įmuškite kiaušinį,berkite druskos, sodos, vanilinio cukraus ir viską gerai perplakite. Supilkite 250 ml vandens, įsijokite miltus ir gerai išplakite šluotele. Tuomet po truputį pilkite likusį vandenį. Gali būti, kad viso vandens kiekio nereikės, taip priklauso nuo miltų, kiaušinio dydžio. Tešla turi būti tirštoka.

  2. Vaflius iškepkite specialioje vaflių keptuvėje ir iškart susukite. Palaukite, kol šiek tiek sutvirtės ir, jeigu norite, įdarykite kremu.

  3. Šiuos vaflius galima įdaryti virtu, kondensuotu pienu su riešutais, su sviestu išplaktu kondensuotu pienu, grietinėle ir uogomis.

Receptą atsiuntė: Karolina

Komentarai (1)

Teja 2020-08-24 18:58
Labai skanus vaflei

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama