Varške ir razinomis įdaryti, kepti obuoliai

5 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Obuoliai , 4
  • Varškė , 100 gr.
  • Grietinė , 2 v.š.
  • Cukrus , 2 v.š.
  • Razinos , 2 v.š.
  • Vanilinis cukrus , 0,5 a.š.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Nupjaukite obuolių viršūnėles, vidų išskobkite.

  2. Varškę pertrinkite su grietine, cukrumi, vaniliniu cukrumi, įmaišykite razinas. Gautu mišiniu įdarykite obuolius.

  3. Obuolius kepkite iki 200C įkaitintoje orkaitėje 25-30 min. iki kol suminkštės. Tikslus kepimo laikas labai priklauso nuo obuolių veislės, tad vis patikrinkite.

  4. Į varškės masę galima įmaišyti ne tik razinų, bet ir kitokių džiovintų vaisių, uogų, riešutų, įdėti medaus.

  5. Keptus obuolius patiekite su šaukštu rūgštesnės uogienės ar džemo, pavyzdžiui, spanguolių, raudonųjų serbentų.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama