Varške ir razinomis įdaryti, kepti obuoliai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
- Obuoliai , 4
- Varškė , 100 gr.
- Grietinė , 2 v.š.
- Cukrus , 2 v.š.
- Razinos , 2 v.š.
- Vanilinis cukrus , 0,5 a.š.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
Nupjaukite obuolių viršūnėles, vidų išskobkite.
Varškę pertrinkite su grietine, cukrumi, vaniliniu cukrumi, įmaišykite razinas. Gautu mišiniu įdarykite obuolius.
Obuolius kepkite iki 200C įkaitintoje orkaitėje 25-30 min. iki kol suminkštės. Tikslus kepimo laikas labai priklauso nuo obuolių veislės, tad vis patikrinkite.
Į varškės masę galima įmaišyti ne tik razinų, bet ir kitokių džiovintų vaisių, uogų, riešutų, įdėti medaus.
Keptus obuolius patiekite su šaukštu rūgštesnės uogienės ar džemo, pavyzdžiui, spanguolių, raudonųjų serbentų.
Receptą atsiuntė:
Aistė
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai