Varškės apkepas su šokoladu

3 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Varškė , 370 gr.
  • Grietinė , 250 gr.
  • Kiaušiniai , 4 vnt.
  • Cukrus , 150 gr.
  • Vanilinis cukrus , 2 gr.
  • Krakmolas , 60 gr.
  • Baltasis šokoladas , 2 vnt.
  • Juodasis šokoladas , 1 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Pertrinkite varškę su grietine ir krakmolu.

  2. Ištirpinkite baltąjį šokoladą.

  3. Išplakite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, plakinį padalinkite į dvi dalis. Vieną įmaišykite į varškės masę, kitą sumaišykite su tirpintu baltuoju šokoladu.

  4. Sujunkite abi mases ir gerai išmaišykite, supilkite į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą kepimo indą, kepkite 180-200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 50 minučių.

  5. Kepdamas apkepas iškils, o atvėsęs susmuks - tai normalu. Atvėsusį apkepą aptepkite tirpintu šokoladu ir patiekite.

Receptą atsiuntė: Renata

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama