Varškės ir obuolių apkepas

  •  
  • 4.3 5 11
  •  
  • 4.3 5 11
  •  
  • 4.3 5 11
  •  
  • 4.3 5 11
  •  
  • 4.3 5 11
11 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Reikės:
  • Varškė , 500 gr.
  • Kiaušiniai , 2 vnt.
  • Cukrus , 3 v.š.
  • Sviestas , 4 v.š.
  • Manų kruopos , 2 v.š.
  • Druska , 1 žiups.
  • Vanilė , 1 a.š.
  • Obuoliai , 500 gr.
  • Džiūvėsėliai , 1 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę gerai pertrinkite.

  2. Indelyje išplakite kiaušinių trynius su cukrumi ir įmaišykite viską į varškę.

  3. Į bendrą masę supilkite tirpintą sviestą, pagardinkite druska bei vaniliniu cukrumi ir suberkite manų kruopas.

  4. Indelyje išplakite kiaušinių baltymus ir atsargiai įmaišykite į bendrą masę.

  5. Obuolius nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.

  6. Kepimo formelę patepkite sviestu ir apibarstykite džiūvėsėliais. Į formą supilkite pusę varškės masės, padenkite ją obuoliais ir užpilkite likusia masės dalimi.

  7. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, maždaug 30 minučių.

Receptą atsiuntė: Sima

Komentarai (1)

Pipenas 2017-10-06 18:25
Pats sliksciausias pyragas sugalvok kanors skanesnio

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama