Varškės pudingas-apkepas per 15 min. (keptas mikrobanginėje)

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
6 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Varškė , 200 gr.
  • Kiaušiniai , 2 vnt.
  • Cukrus , 2 v.š.
  • Manų kruopos , 2 v.š.
  • Vanilės ekstraktas , 2 laš.
  • Druska , 1 žiups.
  • Citrinų sultys , 0,5 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, tuomet pridėkite varškę, vanilinės ekstraktą, druską, citrinų sultis ir gerai perplakite arba ištrinkite maisto smulkintuvu.

  2. Įberkite manų kruopas, išmaišykite, palikite išbrinkti 10 min.

  3. Tešlą supilstykite į silikonines keksiukų formeles. Kepkite mikrobanginėje, įjungę maksimalų pajėgumą, 3 min. Neatverkite durelių! Palikite mikrobanginėje 2 min., tuomet dar 2 min. vėl kepkite įjungę maksimalų pajėgumą.

  4. Ypač minkšti varškės apkepukai - pudingai tiesiog tirpsta burnoje. Juos patekite su uogomis, uogiene, grietine ar jogurtu. Į tešlą prieš kepimą galima įmaišyti uogų, razinų, aguonų.

Receptą atsiuntė: Gabija

Komentarai (1)

Birute 2018-02-19 15:23
kepiau patiko ir skanus

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama