Varškiniai virtinukai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
- Varškė , 500 gr.
- Kiaušiniai , 2 vnt.
- cukraus , 0,5 stikl.
- Miltai , 1,5 stikl.
- Sviestas , 5 v.š.
Gaminimo instrukcija:
Inde sumaišome kiaušinius, varškę, cukrų ir lydytą sviestą. Berkite miltus - priklausomai nuo miltų ir varškės jums gali reikėti kiek daugiau arba kiek mažiau miltų. Tad berkite 1,5 stiklinės, minkykite. Tešla turi būti lipnoka, bet kočiojama. Pagal situaciją pridėkite dar miltų.
Ant miltuoto stalo iš tešlos susukite volelį ir jį supjaustykite maždaug 1 cm pločio gabaliukais.
Virtinukus berkite į verdantį, pasūdytą vandenį ir virkite apie 5 min. Geriau virkite nedidelėmis porcijos, kad nesuliptų.
Virtinukus tiekite su sviestu, grietine, uogiene, papuoškite uogomis.
Receptą atsiuntė:
Aistė
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai (1)