Varškiniai virtinukai

  •  
  • 3.7 5 3
  •  
  • 3.7 5 3
  •  
  • 3.7 5 3
  •  
  • 3.7 5 3
  •  
  • 3.7 5 3
4 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Varškė , 500 gr.
  • Kiaušiniai , 2 vnt.
  • cukraus , 0,5 stikl.
  • Miltai , 1,5 stikl.
  • Sviestas , 5 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Inde sumaišome kiaušinius, varškę, cukrų ir lydytą sviestą. Berkite miltus - priklausomai nuo miltų ir varškės jums gali reikėti kiek daugiau arba kiek mažiau miltų. Tad berkite 1,5 stiklinės, minkykite. Tešla turi būti lipnoka, bet kočiojama. Pagal situaciją pridėkite dar miltų.

  2. Ant miltuoto stalo iš tešlos susukite volelį ir jį supjaustykite maždaug 1 cm pločio gabaliukais.

  3. Virtinukus berkite į verdantį, pasūdytą vandenį ir virkite apie 5 min. Geriau virkite nedidelėmis porcijos, kad nesuliptų.

  4. Virtinukus tiekite su sviestu, grietine, uogiene, papuoškite uogomis.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai (1)

SALOMĖJA 2015-06-07 23:55
MAN LABAI PATINKA AISTĖS VARŠKĖTINIAI VIRTINUKAISIŪSKITE DAGIAU RECPTŲ NAUJESNIŲ TAI IDOMU PASIDALINTI LABAI AČIŪ AISTEI .













Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama