Velykiniai krepšeliai

  •  
  • 4.0 5 3
  •  
  • 4.0 5 3
  •  
  • 4.0 5 3
  •  
  • 4.0 5 3
  •  
  • 4.0 5 3
5 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
5
Ingredientai:
  • Putpelių kiaušiniai , 20 vnt.
  • Vyšniniai pomidorai , 20 vnt.
  • Mini krepšeliai
  • Grietinėlė , 150 gr.
  • Morkos , 150 gr.
  • Svogūnai , 150 gr.
  • Žolelės
  • Druska
  • Pipirai
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnus susmulkinkite, morkas sutarkuokite smulkia tarka, žoleles sukapokite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, pakepinkite svogūną, tuomet sudėkite morkas ir dar šiek tiek pakepkite. Į bendrą masę suberkite vištienos kepenėles. Kepkite 15-20 minučių, nuolatos pamaišydami. Viską išimkite iš keptuvės ir palikite atvėsti.

  2. Pagamintas kepenėles sudėkite į blenderį, įpilkite grietinėlę ir viską susmulkinkite, kad gautųsi vientisa masė. Ją apibarstykite šviežiomis žolelėmis, pagardinkite druska bei pipirais.

  3. Virtus putpelių kiaušinius ir pomidorus perpjaukite per pusę. Į krepšelius sudėkite paruoštą įdarą (gražiausiai gaunasi su kulinariniu švirkštu) ir papuoškite kiaušinio bei pomidoro puselėmis.

Receptą atsiuntė: Jūratė

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama