Virtinukai su grybų ir bulvių įdaru

  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
4 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Miltai , 200 gr.
  • Kiaušinis , 1 vnt.
  • Vanduo , 200 ml
  • Sviesto , 3 v.š.
  • Druska
  • Bulvės , 400 gr.
  • Svogūnas , 1 vnt.
  • Džiovinti grybai , 100 gr.
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išmirkykite grybus, nuspauskite, pakepkite svieste kartu su svogūnais.

  2. Sugrūskite virtas bulves ir sumaišykite su grybais ir svogūnais, įberkite druskos ir pipirų.

  3. Iš miltų, kiaušinio, vandens ir trupučio druskos padarykite kietą tešlą, padėkite pusvalandžiui į šaldytuvą, tada iškočiokite, išpjaustykite skritulėlius ir į kiekvieną iš jų įdėkite po truputį įdaro.

  4. Tešlos kraštus patepkite kiaušinio plakiniu irs sulipinkite, užlankstykite.

  5. Sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį, virkite, kol iškils į paviršių.

  6. Išgriebkite kiaurasamčiu, nuvarvinkite ir patiekite su svietu arba grietine.

Receptą atsiuntė: Lena

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama