Virtų kopūstų salotos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
- Kopūstai , 500 gr.
- Agurkas , 1 vnt.
- Morka , 1 vnt.
- Graikiniai riešutai , 0,5 stikl.
- Česnakas , 1 skilt.
- Malti juodieji pipirai
- Sojos padažas
Gaminimo instrukcija:
Morką išvirkite, nulupkite ir supjaustykite.
Kopūstą suplaukite, nusausinkite ir supjaustykite plonais šiaudeliais, užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangtį ir užvirinkite.
Susmulkinkite riešutus, česnako skiltelę nulupkite ir susmulkinkite, sumaišykite su riešutais ir pertrinkite.
Virtus kopūstus nuspauskite, sudėkite į gilią lėkštę, apibarstykite riešutais ir pertrinkite grūstuve.
Agurką supjaustykite šiaudeliais, įmaišykite į masę, pagal skonį užpilkite sojų padažo, pabarstykite pipirais, papuoškite virta morka.
Receptą atsiuntė:
Aurelija
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai