Vištiena apvalkale

  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Reikės:
  • Vištienos krūtinėlės filė , 400 gr.
  • Sviestas , 60 gr.
Marinatui:
  • Česnakai , 1 skilt.
  • Citrina , 0,5 vnt.
Apvoliojimui:
  • Druska , 1 a.š.
  • Juodieji pipirai, malti , 0,5 a.š.
  • Džiūvėsėliai , 6 v.š.
  • Kiaušiniai , 2 vnt.
  • Miltai , 2 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė supjaustyti plonesniais gabalėliais, įtrinti česnaku bei apšlakstyti citrinos sultimis.

  2. Indelyje sumaišykite druską, pipirus ir miltus.

  3. Išplakti kiaušinius.

  4. Vištienos filė gabalėlius apvolioti miltuose, tada kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.

  5. Kepti įkaitintame svieste, kol abi pusės apskrunda.

Receptą atsiuntė: Daina

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama