Vištiena saldžiai aštriame padaže
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Reikės:
- Rudas cukrus , 1 v.š.
- Medus , 2 v.š.
- Sojos padažas , 2 v.š.
- Imbieras , 2 a.š.
- Česnakas , 2 skilt.
- Čili , 1 v.š.
- Vištienos krūtinėlė , 4 vnt.
- Aliejus , 1 v.š.
Gaminimo instrukcija:
Nedideliame dubenėlyje išmaišyti rudąjį cukrų, medų, sojos padažą, imbierą, česnaką ir čili padažą.
Nestipriai pasūdykite vištienos gabaliukus ir kepinkite juos įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Tuomet apipilkite paruoštu padažu.
Troškinkite ant nedidelės ugnies, maždaug 10 minučių, kol padažas sutirštės.
Receptą atsiuntė:
Jonė
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai