Vištienos apkepas
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
- Vištienos faršas , 1,2 kg
- Batonas , 4 riek.
- Kiaušinis , 1 vnt.
- Svogūnas , 1 vnt.
- Grybai , 500 gr.
- Česnakas , 2 skilt.
- Petražolės
- aliejus kepimui
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Grybus ir svogūną supjaustykite, apkepkite aliejuje.
Batoną lengvai išmirkinkite piene, lengvai nuspauskite ir sudėkite į faršą. Gerai išmaišykite.
Sudėkite kiaušinį, druską, pipirus, išmaišykite.
Pusę masės sudėkite į kepimo formą, išlyginkite. Ant viršaus sudėkite grybus su svogūnu ir likusį faršą.
Pridenkite dangčiu arba folija, kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 minučių, tada atidenkite ir kepkite dar 10.
Išverskite į lėkštę ir pabarstykite kapotomis petražolėmis.
Receptą atsiuntė:
Laima
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai