Vištienos filė apkepas

2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
  • Vištienos filė , 300 gr.
  • Miltai , 2 v.š.
  • Kiaušiniai , 2 vnt.
  • Soda , 0,5 a.š.
  • Pienas , 150 ml
  • Sūris , 50 gr.
  • Druska, pipirai, kiti mėgiami prieskoniai , 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė išvirkite, atvėsinkite ir smulkiai supjaustykite.

  2. Kiaušinius išplakite su pienu iki kol suputos, pagardinkite druska, pipirais, kitais mėgiamais prieskoniais, įsijokite miltus, berkite sodą, gerai išmaišykite. Įmaišykite tarkuotą sūrį ir vištieną.

  3. Kepimo formą patepkite riebalais, supilkite tešlą. Kepkite iki 200C įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 min.

  4. Apkepas skanus tiek šiltas, tiek šaltas.

Receptą atsiuntė: Evelina

Komentarai (1)

Erika 2016-11-09 08:48
O sodos nurūgštinti nereikia? Nes kiek žinau jei jos nenurūgštini tai apkarsta visas kepinys...

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama