Vištienos guliašas

  •  
  • 4.0 5 7
  •  
  • 4.0 5 7
  •  
  • 4.0 5 7
  •  
  • 4.0 5 7
  •  
  • 4.0 5 7
8 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Vištienos filė , 500 gr.
  • Didelis svogūnas , 1 vnt.
  • Paprika , 1 vnt.
  • Morka , 1 vnt.
  • Pomidorų pasta , 2 v.š.
  • Padažas , 2 a.š.
  • aliejus kepimui
  • Pipirai
  • Prieskoniai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną nuplaukite ir supjaustykite kubeliais.

  2. Svogūną nulupkite ir supjaustykie plonais pusžiedžiais, kepkite aliejuje apie 3 minutes.

  3. Sudėkite į tą pačią keptuvę nuskustą ir sutarkuotą morką, apkepkite, tada sudėkite vištieną ir kepkite dar 5 minutes.

  4. Sudėkite šiaudeliais pjaustytą papriką.

  5. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite pomidorų pastą, padažą, druską ir pipirus, užpilkite šiuo mišiniu vištieną, kai ji įgis gražų auksinį atspalvį.

  6. Įpilkite porą stiklinių šalto vandens, įberkite druskos, pipirų, prieskonių, išmaišykite ir pastatykite ant stiprios ugnies.

  7. Kai guliašas užvirs, sumažinkite temperatūrą iki minimalios, uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite troškintis 15 min., kartais pamaišykite.

  8. Patiekite su makaronais arba bulvių koše.

Receptą atsiuntė: Ieva

Komentarai (5)

Svetlana 2018-05-11 12:11
Labai skaniai gavosi,aciukas!
Karolina 2017-08-23 15:05
Kas per padažas?
rasa 2017-08-20 17:06
Puikus receptas, dar papildziau pievagrybiais
Donce 2017-05-20 13:00
Skanu
terese 2016-03-11 11:50
guliasas tikrai skaniai isejo tik as dar cukinijos dadejau

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama