Vištienos ir ananasų vėrinukai

3 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
5
Ingredientai:
  • Ananasų sultys , 1 stikl.
  • Rudasis cukrus , 100 gr.
  • Sojos padažas , 80 ml
  • Vištienos krūtinėlė , 1 kg
  • Ananasas (šviežias arba konservuotas) , 1 kg
Gaminimo instrukcija:
  1. Nedidelėje keptuvėje kaitinkite ananasų sultis, cukrų ir sojos padažą. Kaitinkite iki kol ims vos vos burbuliuoti. Iškart nuimkite nuo ugnies, palikite šiek tiek atvėsti.

  2. Vištieną supjaustykite nedideliai gabaliukais ir sudėkite į marinatą pusvalandžiui. Marinuokite šaldytuve.

  3. Medinius iešmelius pamirkykite vandenyje. Ant jų paeiliui suverkite marinuotą vištieną bei kubeliais pjaustytus ananasus.

  4. Kepkite iki 200C įkaitintoje orkaitėje arba grilyje iki kol dailiai apskrus.

  5. Patiekite su ryžiais, daržovių salotomis.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama