Vištienos kuskusas

3 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
5
Ingredientai:
  • Aliejus , 1 v.š.
  • Svogūnas , 1 vnt.
  • Vištienos krūtinėlė , 200 gr.
  • Imbieras , 2 cm
  • karis , 2 a.š.
  • Abrikosai (džiovinti) , 10 vnt.
  • Virti arba konservuoti avinžirniai , 200 gr.
  • Kuskusas , 200 gr.
  • Karštas sultinys (vištienos) , 200 ml
Gaminimo instrukcija:
  1. Kubeliais pasmulkintą svogūną kelias minutes apkepinkite aliejuje, tuomet ten suverskite kubeliais smulkintą vištieną, pakepinkite apie 10 min. Berkite pasmulkinto imbiero (jeigu mėgstate), kario, truputį druskos ir pipirų ir pakepinkite dar minutę.

  2. Tuomet berkite pasmulkintus abrikosus, virtus arba konservuotus avinžirnius ir kuskuso kruopas, permaišykite. Pilkite karšto sultinio, uždenkite ir palikite 15 min. - kuskuso kruopos įgers skystį ir suminkštės.

  3. Prieš tiekiant viską papurenkite šakute, galima apiberti kalendros lapeliais.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai (1)

Kristina 2016-04-15 21:58
Sveiki .Noriu patarti:kuskusas kaitinamas ant garu.Jis neturi būti nei verdamas,nei plikomas.

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama