Vištų sparneliai medaus - sojų padaže

  •  
  • 4.5 5 2
  •  
  • 4.5 5 2
  •  
  • 4.5 5 2
  •  
  • 4.5 5 2
  •  
  • 4.5 5 2
7 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Vištų sparneliai , 1 kg
  • Medus , 2 v.š.
  • Sojų padažas , 4 v.š.
  • Aliejus , 2 v.š.
  • Aštrus čili padažas („Tabasco“ ar pan.) , 1 a.š.
  • Pomidorų pasta , 1 v.š.
  • Druska, Pipirai , 1 žiups.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Skystą medų sumaišykite su sojų padažu, pilkite aliejų, „Tabasco“ padažą, pomidorų pastą ir gerai išplakite.

  2. Sparnelius ištrinkite druska, pipirais, sudėkite į pasiruoštą padažą. Marinuokite šaldytuve, bent 2 valandas. Galima palaikyti ir pernakt.

  3. Skardą patepkite aliejumi, sudėkite sparnelius. Kepkite iki 200C įkaitintoje orkaitėje 30-40 min. Žinoma, galima kepti ir virš žarijų.

  4. Šiek tiek aštrūs ir labai skanūs sparneliai.

Receptą atsiuntė: Diana

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama