Ypač paprastas ir greitas kefyro keksas su uogiene

5 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
10
Ingredientai:
  • Raudonųjų serbentų uogienė , 1 stikl.
  • Soda , 1 a.š.
  • Kefyras , 1 stikl.
  • Cukrus , 60 gr.
  • Kiaušiniai , 2 vnt.
  • Miltai , 2,5 stikl.
  • Sviestas , 10 gr.
Shutterstock nuotr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Serbentų uogienę (arba kitokią) uogienę sumaišykite su soda. Turėtų suputoti. Po 5 min. įmuškite kiaušinius, supilkite kefyrą, miltus (pasilikite šaukštą formai pabarstyti), cukrų (galite berti daugiau cukraus, jeigu uogienė rūgštoka arba jeigu mėgstate saldesnius kepinius). Viską labai gerai išplakite.

  2. Formą ištepkite sviestu, apiberkite miltais. Supilkite tešlą.

  3. Kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie valandą.

  4. Atvėsusį keksą pabarstykite cukraus pudra.

  5. Ypač greitai paruošiamas keksas, kurį galima kepti su įvairiomis uogienėmis, išgaunant vis kitokį skonį ir tešlos spalvą.

Receptą atsiuntė: Julija

Komentarai (2)

tatjana 2017-11-09 09:46
bandisim aciu
Sandra 2017-11-06 19:47
Kazkas ne taip su šiuo receptu. Gumos gabalas gavosi.

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama