Žuvienė

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Šviežia žuvis , 1,5 kg
  • Sultinys , 2 l
  • Svogūnas , 1 vnt.
  • Bulvės , 2 vnt.
  • Baltymas , 1 vnt.
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Lauro lapas , 1 vnt.
  • Krapai
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį nuvalykite, išdarinėkite, nupjaukite galvą su žiaunomis.

  2. Sudėkite į puodą, užpilkite sultiniu, įberkite druskos ir pipirų, užvirinkite, įmeskite nuluptą ir į dvi dalis perpjautą svogūną.

  3. Virkite ant silpnos ugnies apie 15 minučių. Išgriebkite žuvį, perkoškite sultinį per marlę. Įmaišykite į jį kiaušinio baltymą.

  4. Sultinį perpilkie į švarų puodą, sudėkite nuskustas, nuplautas ir supjaustytas bulves, lauro lapą, uždenkite ir virkite, kol išvirs bulvės.

  5. Sudėkite virtą žuvį ir smulkintus krapus, pavirkite dar 2-3 minutes, nukaiskite ir patiekite.

Receptą atsiuntė: Inga

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama