2012 metų Horoskopas Avinui

Šauniai 2011 metais pasidarbavę avinai susišluos daug premijų ir apdovanojimų, naudosis įgytu autoritetu. Tačiau didžiuotis savo pasiekimais nereikia, nes šiais metais turėsite nuveikti dar daugiau.

Nepamirškite, kad esate skolingi jums supantiems žmonėms. Ir toliau galėsite naudotis draugų parama ir investicijomis, jeigu visų nuopelnų neprisiimsite sau vienam, jausitės dėkingi.

Tęsite tai, ką pradėjote 2011-asiais, tačiau atsivers naujų perspektyvų. Jeigu jaučiate, kad veikla, kuria užsiimate, yra nuobodi ir jūsų netenkina, drąsiai imkitės kitos – vietoj senosios arba greta jos.

Meilė ir šeima. Jei kabėtume apie širdies reikalus, avinams reikėtų apsvarstyti santykius su partneriu, nes pasikeis daugybė prioritetų, nenorėsite to, ko norėjote 2011 metais, atsiras naujų tikslų ir artimų ryšių.

Jeigu esate vienišas, vasarą išvykos metu labai tikėtinas naujas romanas, tačiau jeigu šeimą jau sukūrėte, darysite viską, kad ją išsaugotumėte, pagerintumėte jos padėtį ir pagausintumėte.

Karjera ir darbas. Avinams, norintiems karjeroje pasiekti daugiau, rekomenduojama įvaldyti naujas technologijas, atidžiai sekti, kas vyksta aplink.

Rudenį ištaikykite momentą priminti savo vadovui apie jūsų nuopelnus ir paslaugas – premija pravers vestuvėms arba stambiam pirkiniui.

Sveikata. Gali grėsti plaučių ir kvėpavimo takų (gerklės) ligos, nudegimai paplūdimyje. Venkite ir perkaitimo, ir peršalimo, nepiktnaudžiaukite saulės voniomis.

Nesivelkite į pyktį provokuojančias situacijas – Drakonas jus tikrai kurstys, tačiau pavojinga per daug aktyviai reikšti negatyvias emocijas (laikyti savyje taip pat).

Pasiekimai. Sėkmė turėtų lydėti dirbančius prekybos, administravimo ir kompiuterinių technologijų srityse. Parduodami savo įgūdžius ir žinias „nenusipiginkite“ – parodykite viską, ką sugebate, ir jus įvertins jūsų pavaldiniai bei vadovai.

2 psl. »

Komentarai (1)

Pavelas 2012-04-26 03:07
Avinas ir 2020 bus Avinu xD

Horoskopai

Nerandi straipsnio? Pasinaudok paieška

Reklama

Populiariausi straipsniai

Reklama

Populiariausi receptai

Naujausi komentarai

Ar žinote, kad...

Vienos dienos kūdikio gebėjimas suspausti kumštį yra daug stipresnis, nei mėnesio laiko kūdikio.

Reklama

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Rinktiniai straipsniai

Reklama

Naudinga

Populiariausi straipsniai