2012 metų horoskopas Mergelei

Mergelių 2012-aisiais laukia teigiamos permainos beveik visose įmanomose srityse. Nevenkite jų ir nebijokite. Gali pasikeisti mylimasis, darbas, gyvenamoji vieta, įvaizdis. Viskas išeis į gera, jei tik žinosite, kam tai reikalinga.

Inertiškumas jums naudos neduos. Tai metai, kai reikia įtvirtinti tai, ką pasiekėte anksčiau, ir įgyti dar daugiau turto.

Meilė ir šeima. Mergelės šiais metais gali tikėtis daug naujo ir įdomaus: įsimylėti, pamesti dėl ko nors galvą, imti elgtis taip, kaip niekas nesitiki. Jų nesulaikys net ir šeimyninė padėtis.

Labai didelė tikimybė, kad šio ženklo atstovai skirsis, nutrauks senus santykius, tačiau tai nereiškia, kad jie liks vieniši.

Nepasikliaukite vien emocijomis – jausmai gali baigtis taip pat staiga, kaip ir atsirasti.

Karjera ir darbas. Įdomi tendencija: viskas, kuo skundėtės 2011-asiais, gali nugrimzti į nebūtį. Tikėtina, kad pasikeis nepatikęs viršininkas, o gal jūs pereisite dirbti kitur ir pagaliau pasijusite „savo vietoje“.

Sveikata. Venkite greito maisto užkandinių – šiais metais jūsų skrandis ir žarnynas bus ypač jautrus. Net ir blogai nuplautas vaisius gali sukelti didelių nepatogumų. Nepirkite neaiškios kilmės produktų (pavyzdžiui, gatvėje įsikūrusiose prekyvietėse).

Pasiekimai. Turėtų sektis ten, kur reikia sumažinti įtampą ir duoti išmintingą patarimą.

Patarimas. Pasistenkite, kad jūsų išorė atitiktų siekius. Jeigu keistis reikia daug – keiskitės. Tai padės pasiekti užsibrėžtą tikslą.
 

Komentarai (3)

egle 2012-08-10 23:34
egle man taipat pasitvirtino horoskopas isiskyriau su vaikinu
ruta 2012-01-20 20:48
taip ir nutiko, issiskyriau su vaikinu..
Ruta 2012-01-12 01:28
nu geras.. istiesu viskas tinka: pries kokias 2 savaites suzinojau kad darbe keisis virsininkas, tik kad nelabai kuo skundziausi,dar pries naujuosius nusiteikiau kad 2012 pasikeisiu, ty pagerinsiu isvaizda ir vidu(sveikiau maitinsiuos, sportuosiu, daugiau bendrausiu ir t.t.), kaip ir cia rase apie keitimasi, plius, jau kelias dienas as ir mano vaikinas nebendraujame (kaip cia rase "nutrauks senus santykius"). kai visa kita atitinka, net baisu pasidare, kad galiu skirtis su vaikinu..

Horoskopai

Nerandi straipsnio? Pasinaudok paieška

Reklama

Populiariausi straipsniai

Reklama

Populiariausi receptai

Naujausi komentarai

Ar žinote, kad...

Korėjoje į vaiko amžių įskaičiuojami tie 9 mėnesiai, kuriuos jis praleido motinos įsčiose, todėl korėjiečiams visada metais daugiau, nei jų bendraamžiams iš kitų šalių.

Reklama

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Rinktiniai straipsniai

Reklama

Naudinga

Populiariausi straipsniai