Iš siūlomo produkto kiekio gausis 6-8 porcijos. Patiekalas greitai ir paprastai paruošiamas, o mėsytė bus kvapni, skani ir sultinga.
Reikės:
- 500 gramų kiaulienos nugarinės
- Konservuotų ananasų riekelėmis
- 150-200 gramų fermentinio sūrio
- Druskos ir pipirų
Kiaulienos nugarinę supjaustykite 1-1,5 cm storio riekelėmis, išmuškite ir pagardinkite druska bei maltais pipirais. Mėsos gabaliukus sudėkite į kepimo formą, ant kiekvienos riekelės uždėkite po ananaso griežinėlį ir apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu.
Paruoštą patiekalą kepkite 30-40 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių. Prie mėsos galima patiekti pasirinktą garnyrą, tačiau garnyras nėra būtinas.
Komentarai (10)