Erica Jennings: „Man visgi labiau patinka vakaras nei rytas“ (+receptai)

Paklausta apie savo rytą, balsingoji dainininkė Erica Jennings nedaugžodžiauja ir prisipažįsta, kad pabudusi ji nieko negalvoja ir viską daro kaip mažas robotas – automatiškai. Moteris papasakojo apie save ir pasidalino puikiais receptais, kurie tinka tiek pusryčiams, tiek ir jaukiam vakarui.

Intensyviu ritmu gyvenanti atlikėja neturi griežto režimo ir po vėlyvų koncertų gali neprabudusi miegoti kad ir iki vidurdienio: „Man visgi labiau patinka vakaras nei rytas. Dienos negaliu pradėti be kavos ir man labiau patinka saulėlydžiai nei saulėtekiai. Tikriausiai esu pelėda,“ – prisipažįsta E. Jennings.

Tiesa, besidalindama savo kasdieniniais įpročiais, dainininkė atskleidė, kad didžiausias autoritetas jai yra ji pati. To Erica linki kiekvienam jaunam žmogui – elgtis taip, kad galėtum pats sau būti pavyzdžiu ir didžiausiu įkvėpėju. Vis dėlto, dainininkei gyvenimo tikslų padeda siekti ir meilė – be jos Erica neįsivaizduoja savo gyvenimo.

Paklausta, ką norėtų veikti po dešimties metų, ji nesikuklina: „Esu laiminga, mane džiugina mano aplinka ir veikla, todėl nieko nenoriu keisti. Bent jau dešimt metų norėčiau tęsti tai, ką darau dabar“.

Apie malonius kasdieninius įpročius ir savitą požiūrį į gyvenimą Erica papasakojo TV3 laidoje „Gardu Gardu“, kur ją kalbino garsus virtuvės šefas, restorano ir baserijos „Dublis“ įkūrėjas Deivydas Praspaliauskas.

„Gardu Gardu“ studijoje Erica Jennings gamino tris gardžius patiekalus: grikių lietinius, šlapią kavos pyragą su juodaisiais serbentais ir sotųjį kokteilį su mėlynėmis.

Grikių lietiniai (2 porcijos)



26 g greito paruošimo grikių košės
10 g greito paruošimo sorų košės
108 g pieno
175 g kiaušinių
1 g druskos
100 g sviesto
30 g špinatų
Skiltelės česnako
Aštraus pipiro pagal skonį
Saujelės daigintų pupų ir lazdyno riešutų

Į talpų dubenį supilkite kiaušinius, ant viršaus berkite smulkintas grikių ir sorų kruopas, druską. Viską užpilkite pienu ir gerai išmaišykite. Lietinius kepkite ant įkaitusios keptuvės. Tuomet atskirai kaitpuodyje pakepinkite špinatus su sviestu, smulkiai supjaustytą česnaką ir aštrųjį pipirą. Galiausiai į kaitpuodį suberkite lazdyno riešutus ir viską gerai išmaišykite. Gautą masę dėkite ant lietinių ir apiberkite daigintomis pupomis. Tuomet kruopščiai suvyniokite ir papuoškite mėgstamais žalumynais.

Šlapias kavos pyragas su juodaisiais serbentais



150 g kiaušinių
120 g cukraus
5 g tirpios kavos
90 g miltų
1 g druskos
45 g pieno
5 g kepimo miltelių

Užpilui:
200 g grietinėlės
50 g citrinų tyrės
75 g juodųjų serbentų tyrės
25 g burokėlių sulčių
55 g cukraus

Kiaušinius išplakite su cukrumi ir tirpia kava. Tuomet supilkite pieną, suberkite miltus, druską ir kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite. Gautą masę pilkite į formą ir apie 30 min. kepkite 170 °C temperatūroje. Dar karštas pyragas tankiai (geriausia tai daryti su šakute) subadomas ir gausiai apliejamas užpilu. Užpilui pagaminti sudėkite visus jo ingredientus į kaitpuodį ir maišydami užvirkite. Štai ir viskas!

Sotusis kokteilis



60 ml mėlynių tyrės
1 valgomojo šaukšto daigintų pupelių
1 banano
2 valgomųjų šaukštų smulkintų grikių kruopų
200 ml migdolų pieno

Visus ingredientus sudėkite į smulkintuvą, užpilkite migdolų pienu ir gerai išplakite. Prieš ragaujant, galima atšaldyti.
 

Komentarai

Žmonės

Nerandi straipsnio? Pasinaudok paieška

Reklama

Populiariausi straipsniai

Reklama

Populiariausi receptai

Naujausi komentarai

Ar žinote, kad...

Vaikai pradeda sapnuoti dar prieš gimimą.

Reklama

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Rinktiniai straipsniai

Reklama

Naudinga

Populiariausi straipsniai